0182 352 060

Mail ons

info@fysiofitness-bergambacht.nl

Bezoek ons

Meidoornstraat 5 - Bergambacht

Bezoek ons

Algemene fysiotherapie

algemene fysiotherapie?

Een algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Wij helpen mensen die in het dagelijks leven niet goed kunnen functioneren. 

Een algemeen fysiotherapeut richt zich op het genezen van aandoeningen en ziekten. Verder richten we ons op het verminderen van de bewegingsbeperkingen die het gevolg zijn van een aandoening of ziekte. 

Over het algemeen kun je zeggen dat een algemeen fysiotherapeut de kwaliteit van bewegen én leven probeert te verbeteren. Ook proberen we het arbeidsverzuim terug te dringen.

BIJ Welke klachten?

Klachten waarmee je bij een algemeen fysiotherapeut terecht kunt zijn zeer uiteenlopend. Bijvoorbeeld pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in de beweging.

De aandoeningen kunnen zijn ontstaan door sporten of (zware) werkzaamheden of door aandoeningen en ziekten zoals artrose en reuma.

aanpak en behandelplan

Samen met u kijken we naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld.

Met verschillende oefeningen, behandelingen en adviezen wordt geprobeerd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

We richten ons op genezen van reeds aanwezige aandoeningen en beperkingen maar zeer zeker ook op de preventie van (verdere) klachten! 

onze therapeuten

AFSPRAAK MAKEN

OF ANDERE VRAGEN?

BEZOEK ONS

OP ONZE PRAKTIJK