October 8, 2016

October 8, 2016

October 8, 2016

January 27, 2014

Please reload

Recent Posts

Nieuwe apparatuur

October 8, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

Nieuwe apparatuur

October 8, 2016

In 2013 hebben maar liefst 12 oudere apparaten plaats gemaakt voor 15 nieuwe fitnesstoestellen. Keurig verdeeld over kracht  en cardio. En vooral gericht op "functioneel trainen". En dat betekent dat Technogym een aantal toestellen uit de KINESIS-lijn heeft geplaatst waardoor je niet alleen maar pure kracht kunt leveren maar waarop je zelf de bewegingen moet 'sturen'.

Toestellen waarop je vele oefeningen kunt doen, die ervoor gemaakt zijn om coordinatief goed te trainen en waar ook one patienten - onder leiding van onze fysiotherapeuten - super kunnen revalideren! 

Uniek in de hele omgeving en de moeite waard om te komen ontdekken!

Vraag onze instructeurs om uitleg!

Tags:

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload