October 8, 2016

October 8, 2016

October 8, 2016

January 27, 2014

Please reload

Recent Posts

Nieuwe apparatuur

October 8, 2016

1/1
Please reload

Featured Posts

HKZ

October 8, 2016

Dinsdag 14 juni 2016 werd de fysiotherapiepraktijk van Fysio-Fitness bezocht door een auditeur van KIWA. Alle processen in de praktijk werden doorgelicht en gecontroleerd om na te gaan of we nog steeds voldoen aan strenge eisen van de HKZ-certificering.   

Omdat alle processen binnen onze praktijk goed en transparant beschreven zijn en we ook duidelijk konden maken dat we daar ook naar handelen, kregen we te horen dat alles er weer prima uitzag en dat we trots konden zijn op onze praktijk. Op een zeer opbouwende wijze kregen we uiteraard nog een aantal tips en aanbevelingen mee om er het komende jaar voor te zorgen dat er nog een aantal verbeteringen kunnen worden aangebracht. Al met al mogen we weer trots zijn op ons fysiotherapeutenteam vanwege dit prima resultaat. Dit is weer een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan. 

 

Dat we ook in het Fitness-centrum goed bezig zijn, bewijst het feit dat we ook weer gecertificeerd zijn door de LERF (Landelijke Erkenningsregeling voor Fitnesscentra). Ook deze , aan Fit!Vak gelieerde instantie, bracht een bezoek aan Fysio-Fitness en in een 4 uur durende keuring, inclusief gesprekken met personeel en klanten, kregen we weer voor de komende 5 jaar hun goedkeuring. Altijd weer een teken van kwaliteit en ook hier zijn we uiteraard weer heel trots op.

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload