1/1

Over ons

Waarschijnlijk bent u al bekend met onze organisatie, maar als goede gastheer wil ik u toch graag kort informeren. Kees Bakker Fysiotherapie, Fysiofitness en Fitness probeert iedereen van allerlei sportieve niveaus in beweging te krijgen en te houden.


Wij proberen daar steeds flexibel mee om te springen want wensen en behoeften op het gebied van sport, blessures, plezier en ontspanning bewegen continue. Wij bewegen als organisatie mee en bieden verantwoord bewegen voor iedereen. Echt iedereen!.

Of u nu topsporter of beginner, fit of geblesseerd bent. We bieden de gehele range van bijna alle soorten fysiotherapie en medische fitness tot aan een persoonlijk en uitgebalanceerd fitnessprogramma. Wij staan altijd en graag voor u klaar!

Fysiotherapie "Bergambacht" biedt uitgebreide fysiotherapeutische behandelmogelijkheden met als specialisaties:

Manuele therapie:         Kees, Nanda, Maaike Kragting, Sabine 

Sportfysiotherapie:        Kees, Kirsten 

Kinderfysiotherapie:      Maaike van Driel

Sensorische Integratie:  Maaike van Driel

Revalidatie-training:      Kees, Kirsten, Patrick, Nanda, Maaike Kragting, Sabine en Cindy

Schoudernetwerk:         Sabine, Nanda

Rugnetwerk:                Kees

Artrose-netwerk:          Kirsten, Kees 

Kinesiotaping:              Kirsten, Kees

CVA netwerk:               Patrick, Kees 

Echografie:                  Patrick, Nanda en Kees

Shockwave therapie      Patrick, Nanda en Kees

Als praktijk zijn wij onderdeel - en mede eigenaar - van Het Gezonde Net, een landelijke organisatie van zo'n 40 fysiotherapiepraktijken die elkaar versterken in het bieden van optimale kwaliteit aan onze klanten.

 

De waardering, die wij in 2019 - via anonieme en externe enquetes - van onze fysiotherapieklanten kregen, was 8,75. Een cijfer waar we erg trots op zijn.

Daarnaast bieden wij individuele- en groepsprogramma's voor mensen bij wie de lichamelijke belastbaarheid door een ziekte of aandoening, tijdelijk of blijvend, is verminderd.

En tenslotte hebben wij voor iedereen uitgebreide mogelijkheden op fitness-gebied om, in een moderne, goed toegankelijke, airconditioned en schone accomodatie, te werken aan kracht, conditie, coordinatie en lenigheid. Kortom: werken aan uw gezondheid!  

 

In 2020 is het 30 jaar geleden dat in Bergambacht de fysiotherapiepraktijk werd gekoppeld aan een fitnesscentrum. Een unicum in die tijd waar we ook landelijk mee voorop liepen. Inmiddels is Fysio-Fitness een begrip in de hele regio en daar zijn we best trots op.

 

                                                                                        GOEDE DOELEN

In de loop van de jaren organiseerden we diverse activiteiten en koppelden daar ook graag een goed doel aan. Dat we diverse goede doelen steunen hebben we de afgelopen jaren volop bewezen. Een grote SPINNING-marathon in 2009 bracht maar liefst € 15.000,- op voor Right to Play.

In 2013 was Fysio-Fitness ruim vertegenwoordigd in de Alpe d'HuZes-groep "Met het Hart naar de Top" zowel in de voorbereiding met diverse acties alsook in de deelname. Ook hiervoor werd een SPINNING-marathon georganiseerd + een veiling. De opbrengst was ruim € 10.000,- voor  het KWF.

Zaterdag 28 maart 2015 was er wederom een SPINNING-marathon waarvan de opbrengst ten goede is gekomen aan ALS. Maar liefst 5 uur lang werd er door een enthousiaste groep mensen gefietst en inclusief de opbrengst van de koffie, thee en zelfgemaakte taarten en gebak, kon er        € 1705,- euro worden  overgemaakt naar 'Project C'.

Op zaterdag 27 juni 2015 organiseerden we een fietstoertocht over 3 afstanden door de Krimpener- en Lopikerwaard. De inschrijving verliep boven verwachting en maar liefst 130 deelnemers deden mee. Voor slechts 12,50 euro per persoon kon je deelnemen aan een tocht van 30 km, 65 km door de Krimpener- en Lopikerwaard of 110 km via de Brienenoordbrug en de Viaanse brug. Uiteraard met een gezellige 'stop' om even te relaxen en  wat te eten en te drinken. Ruim € 1500,- bracht deze actie op en dat bedrag werd eveneens gestort naar de ALS-vereniging.

De volgende actie die we ondersteunden was op 14 januari 2017. Onze spinninginstructeur Johan deed op 1 juni  mee aan Alpe d'HuZes en u raadt het al...........ook hem ondersteunden we natuurlijk met een SPINNING-marathon. Alle beschikbare plekjes waren gereserveerd gedurende de 6 uur dat deze marathon duurde. Inclusief de verloting met een prachtige 1e prijs (een ballonvaart voor 2 personen beschikbaar gesteld door SORTIMO) werd het mooie bedrag van € 2024,- opgehaald. 

En Johan? Hij fietste gewoon 6x die berg op en ook nog in super goede tijden en zelfs in de stromende regen tijdens een heftige onweersbui. "OPGEVEN IS GEEN OPTIE" is niet voor niks de slogan van Alpe d'HuZes!

Ook in 2018 heeft Johan weer meegedaan aan Alpe d'HuZes en hij werd daarbij vergezeld door Kees, die zich ook aangemeld heeft bij Team Krimpenerwaard. Op 7 juni was dit team met 5 wandelaars en 8 fietsers weer present om de Alpe zoveel mogelijk keren te bedwingen.

Ook voor deze actie organiseerden wij weer een drukbezochte Spinning-marathon i.s.m. sportschool Eelco de Boer. De opbrengst was weer           € 2000,-

Adres

Meidoornstraat 5

2861 VJ  Bergambacht

 

Openingstijden

Ma-Do: 07:00 - 22:00

Vrij:      07:00 - 20:00

Zat:      09:00 - 12:00
Zon:     Gesloten

 

Facebook

  • Wix Facebook page

Contact

Telefoon: 0182 - 352060

info@fysiofitness-bergambacht.nl