Zondag 22 Maart 2020 hebben wij met ons team crisis-overleg gehad over de actuele omstandigheden rondom het Corona-virus. Alle vóór- en tegenargumenten hebben we met elkaar gedeeld en besproken, de actuele richtlijnen van het RIVM zijn ernaast gelegd en we hebben ook contact gehad met de Bergambachtse huisartsen en diverse collega-praktijken. Vervolgens hebben we moeten constateren dat het virus wel heel (té) dichtbij onze praktijk komt - en is geweest - afgelopen week.

De uitkomst van het overleg was dan ook duidelijk en unaniem. Wij hebben besloten dat fysiek behandelen op dit moment niet meer verantwoord is en SLUITEN per direct helaas onze praktijk. Een heftige en emotionele beslissing maar omdat wij de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze klanten én van onszelf heel serieus nemen, hebben we geen andere keus.

Voorlopig sluiten we t/m 28 april en in de dagen daarvoor, bekijken we de situatie opnieuw.
Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, blijven we dagelijks van 9 - 12 uur telefonisch bereikbaar. Één van onze fysiotherapeuten zit dan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en om u te adviseren. Ook gaan wij andere vormen bedenken om u de komende weken bij te staan.

Wij hopen op uw begrip voor de ontstane situatie en zullen de volledige praktijkvoering weer oppakken zo gauw dat weer mogelijk en verantwoord is. Uiteraard berichten we u daarover telefonisch (bestaande afspraken) en via de sociaal-media.

Tenslotte willen wij u op het hart drukken om goed de regels van het RIVM te (blijven) volgen.

Namens ons hele team fysiotherapeuten,
Kees Bakker

Partners en certificaten

Adres

Meidoornstraat 5

2861 VJ  Bergambacht

 

Openingstijden

Ma-Do: 07:00 - 22:00

Vrij:      07:00 - 20:00

Zat:      09:00 - 12:00
Zon:     Gesloten

 

Facebook

  • Wix Facebook page

Contact

Telefoon: 0182 - 352060

info@fysiofitness-bergambacht.nl